SITT BRA MED NORSK KVALITET OCH DESIGN

Vi har alltid varit noga med att tillverka möbler som håller. Möbler som skall vara ett centrum för vila och ro. En del av vardagen. En del av livet. Tidlös design och ett gott hantverk, tillverkat för generationer, i generationer. Mitt under andra världskriget blev visionen till verklighet. En ung hantverkare startar produktion av trästolar i Sykkylven. Sedan den gången har alla våra val varit genomsyrade av samma kärnvärden, Kvalitet och Design - sedan 1941. Nu, över 80 år efter, är Brunstad en av Skandinaviens ledande möbelproducenter.

Se en presentation av vår produktion

 

 


Vision

Brunstad tycker du ska vara stolt över din nya möbel. Inte bara i dag utan även i framtiden. Vår vision har tre grundstenar: 1. KVALITET. Vi kompromissar aldrig med våra kvalitetskrav. Vi väljer bara de bästa material och lösningar till din nya möbel. 2. KOMFORT. Våra möbler skall vara bland de mest komfortabla på marknaden. Du ska känna glädje när du sätter dig i din nya Brunstad möbel. 3. DESIGN. Vi ska ligga i framkant av utveckligen – inte följa den. Din möbel ska vara tidsriktig i dag men också i framtiden.

Garanti

Vi gir deg 10 års garanti på seteputer og rammeverk (bærende konstruksjon) Rammeverk innbefatter ikke løse komponenter og beslag. Det er vår solide kunnskap om materialbruk og systematisk testing som ligger til grunn for dette løftet. Vi prioriterer alltid kvalitet i like stor grad som det visuelle uttrykket. Seteputer i formstøpt kaldskum sikrer høy spenst og god sidestøtte. Dette gir maksimal komfort uansett hvor du sitter i møbelet. Selv etter mange års bruk vil møblene beholde sin opprinnelige form og kvalitet. Putene avgir ingen miljøskadelige avgasser eller avsmittinger. (Garantien er gjeldende fra 1.november 2012, uten tilbakevirkende kraft for møbler produsert før denne dato).

Møbeldesign

Vi är stolta över att vara en del av Norges långa möbelhistoria och landets möbelframtid. Våra fåtöljer är både designade och tillverkade i Norge, och på så sett säkrar vi många norska arbetsplatser. Våra kunder kan själv välja hur hur deras fåtölj eller soffa skall vara. Alla komponenter blir lagade för att vara i union med varandra. En unik möbler är klar, designad och tillverkad av människor med fallenhet för hantverk och kvalitet. Vi producerar möbler som ska hålla i generationer.

Produktion

Förutom det träarbete, limning, lackning, sömnad och tapetserararbete som utförs i egen regi anlitar vi också en rad lokala underleverantörer. Det gör att våra möbler inte behöver transporteras långa sträckor, vilket är bra för miljön. Många av våra medarbetare har gesällbrev och vi är stolta över att upprätthålla vår långa hantverkstradition. Med stadig hand och skarp blick blir de olika materialen tillpassade och behandlade.